Prodej bytu 1+kk, garsoniery 23 m², Znojmo

1 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk ve vyhledávané lokalitě Znojma, situovaný na ulici Cihlářská. Tento byt se nachází v přízemí cihlového domu a je ideální volbou pro ty, kteří hledají bezbariérový přístup a pohodlí bez nutnosti využívání výtahu.

Byt je ve velmi dobrém udržovaném stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Díky nízkým provozním nákladům a efektivnímu řešení prostoru je tento byt ekonomicky výhodný jak pro osobní bydlení, tak pro investiční účely.

K bytu náleží vlastní parkovací místo, což je v městské části velkým bonusem. Jednotka je aktuálně pronajímána. Současný nájemce je spolehlivý a dbalý, což znamená, že nový majitel může byt převzít již s pronajatým a generujícím příjmem, což je skvělá příležitost pro investory.

Vytápění bytu je zajištěno elektrickým přímotopem, který umožňuje efektivní regulaci teploty v místnosti. Pro ohřev vody slouží elektrický bojler, což zajišťuje nezávislost na centrálním zdroji tepla. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace, což je standardem moderního bydlení.

Byt je situován v klidné části města s výbornou dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v dosahu. V blízkosti se nachází obchody, restaurace, školy i veřejná doprava.

Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto atraktivního bytu, který nabízí komfort, nízké náklady a investiční potenciál. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni vám pomoci s jakýmikoli dotazy ohledně této nemovitosti.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.
Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 110 V, 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 121
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 23 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

LEXAMO s.r.o.

Biskupice-Pulkov, Pulkov 6

Zobrazit kompletní nabídku RK

LEXAMO s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist